UitjesBureau.nl Vebon

Activiteit Leiden

Leiden, een prachtige oude stad met tientallen historische gebouwen, prachtige hofjes en gezellige restaurants. Omdat Leiden beschikt over de mooiste parken en leukste cafes is Leiden dé locatie voor uw activiteit.

Activiteit Leiden: bij ons in goede handen

Het kiezen van een activiteit in Leiden is niet altijd even makkelijk. Er zijn veel facetten waar u rekening mee dient te houden. Voorbeelden hiervan zijn o.a. uw budget, het aantal personen, de groepssamenstelling en de datum. De medewerkers van LeidscheUitjes staan voor u klaar om u te helpen met het kiezen van de juiste activiteiten in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar 071 - 76 000 45.

Veelgestelde vragen over activiteit Leiden

Hieronder vindt u een greep uit onze veelgestelde vragen!

1. Hoeveel weken van te voren dien ik mijn activiteit Leiden te boeken?
Het is wenselijk om uw activiteit minimaal 3 weken van te voren te boeken. Natuurlijk is het ook mogelijk om nog vlak voor uw activiteit te boeken alleen bestaat er dan de kans dat er geen plaats meer is.

2. Kunnen wij op zon- en feestdagen ons activiteit doen?
Alle activiteiten op onze website kunt u 365 dagen per jaar boeken.

3. Is het mogelijk om met minder personen aan te sluiten bij een andere groep zodat we het minimum aantal halen?
Helaas is dat niet mogelijk. LeidscheUitjes organiseert de activiteiten exclusief voor groepen.

 4. Kunnen wij lunchen voordat we starten met onze activiteit?
Uiteraard kan dat. En naast een lunch is het ook mogelijk om bijvoorbeeld te dineren na uw activiteit.

5. Hoe laat start onze activiteit?
Dat is helemaal aan u. Het is uw activiteit dus u bepaalt ook zelf uw eigen starttijd.

6. Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?
Uiteraard niet. Alle offertes van LeidscheUitjes zijn geheel vrijblijvend.

Staat uw vraag of antwoord niet in deze lijst? Neem dan contact op met onze medewerkers op 071 - 76 000 45.

Voorbeelden van activiteiten Leiden: 

Ontdek de Mol Leiden
Leiden wordt bedreigd. Bent u in staat de stad te redden? Een heftige strijd tegen het kwaad barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een Mol in uw team zit. De vooraf geselecteerde Mollen zijn ingelicht per brief en e-mail. Ze weten precies hoe ze u moeten saboteren. Wie vertrouwt  u nog en wie durft u de opdrachten uit te laten voeren binnen uw groep?
Recensie:
"Met ons bedrijf zijn we dit jaar naar Leiden geweest.  We hebben daar Ontdek de Mol gedaan. Op aanraden van LeidscheUitjes. En het was erg leuk. Goed spel, leuke opdrachten en iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Top uitje!"

Minute to win it Leiden
Een spannend actief stadsspel waarbij wij u de stad op een bijzondere manier laten zien. Deze keer geen romantisch hoekje of historisch doorkijkje. Nee, het gaat er vandaag om dat u de juiste route door de stad loopt en vooral de meest vreemde en spectaculaire opdrachten binnen de minuut juist uitvoert. Ter controle gaat er bij ieder team een speler uit een ander  teams mee. Maar kijk uit… deze persoon kan op elk moment roet in het eten gooien!

Recensie:
"Met onze volledige voetbalclub hebben wij het minute to win it spel gespeeld in Leiden. met 74 personen, opgedeeld in 10 groepen. Echt een super dwaas spel! Heel erg leuk. De opdrachten sloten perfect aan bij de doelgroep en ook naderhand het buffet was goed geregeld. LeidscheUitjes bedankt voor de goede zorgen."

Uitjes.nl

LeidscheUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een activiteit in een andere stad in de Benelux doen? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Zwolle, Nijmegen, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht, de Betuwe en Breda.

De Zaak van Baantjer

De Zaak van Baantjer

Er is een gruwelijke moord gepleegd, maar door wie? Iemand moet deze misdaad op zijn geweten hebben! Het is aan u en uw gezelschap om deze moord op te lossen en de recherche te helpen. ...

Lees meer
Hou van Holland Diner

Hou van Holland Diner

De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met je collega’s of vrienden in Leiden! Dat kan bij het dinerspel Hou van Holland. Tussen de drie gangen door speelt u spelletjes voor zo ...

Lees meer
Zing, Vecht, Huil, Bid...

Zing, Vecht, Huil, Bid...

Herkenning en een heerlijke dag uit met Ramses Shaffy! Het gaat er deze historische tour om dat u zoveel mogelijk opdrachten in teamverband goed uitvoert met de liedjes van Shaffy centr...

Lees meer