UitjesBureau.nl Vebon

Ontdek de Mol in uw bedrijf/groep!?

Ontdek de Mol in uw bedrijf/groep!?

Ontdek de Mol in uw bedrijf/groep!?

Kan uw team dit spel wel aan?

Opdrachten, uitdagingen, spellen, hersenkrakers ...... Een strijd waarbij u als team, onder stress, leert samen te werken. Maar kan dit als er een valse Mol in uw team aanwezig is? De Mollen weten exact welke opdrachten u gaat uitvoeren en hoe ze deze kunnen saboteren. Stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht maar vooral mensenkennis is wat u nu nodig heeft in dit geweldige teamspel.  De Mol loert iedere minuut mee. Ontmaskert uw team de Mol? En hoe heerlijk en misschien niet helemaal eerlijk...de Mol weet al dagenlang dat hij/zij deze rol gaat vervullen. En heeft zich helemaal kunnen instellen op uw onzekerheid en argwaan. 

U gaat een onzekere toekomst tegemoet met uw team. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren? Heel veel succes! Ook namens de Mol.....

'Ontdek de Mol' als stadsspel. Een spel  gebaseerd  op de ervaring van spelers die daadwerkelijk hebben meegedaan aan het originele televisieprogramma Wie is de Mol (zoals Geert Hoes).  U voelt de spanning van het originele spel. En daar zijn we vanzelfsprekend heel zuinig op. We hebben hiervoor een eigen unieke website gemaakt: www.ontdekdemol.nl.  Een bedrijfsuitje organiseert u meestal maar 1x per jaar! En dan moet het gewoon goed zijn!!

Onderstaand een filmimpressie van Ontdek de Mol. Ook dat kan met uw uitje:

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen van hoge kwaliteit
- Prijsuitreiking met oorkonde voor de beste Mol en het beste Team
- Versnapering voor onderweg
- Teambuilding
- 1 consumptie

Extra's:
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
- Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
- Gratis persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen) Klik hier .
- Gratis exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen) 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   3,5 uur
Gemiddelde score
7.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:7
2015-05-27: Angelique schreef over `Ontdek de Mol in uw bedrijf/groep!?` 
We hadden een groepsuitje voor 100 personen. We hebben een leuke dag gehad, met goede en gezellige begeleiding. De mollen waren van te voren ingelicht zodat de teamleden zeer achterdochtig werden op hun mede teamleden. De variatie tussen actieve en niet actieve onderdelen, vielen goed bij onze groep.

Ontdek de Mol in uw bedrijf/groep!? 7.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
12+8=