UitjesBureau.nl Vebon

Geheimen van Leiden

Geheimen van Leiden

Geheimen van Leiden

Kris Kras door Leiden liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen. Welke steden horen wel bij Leiden? Wat is hier gebeurd in WOII en die kleine kerk in de verte, welke is dat?

Aan u de taak om deze vragen en de diverse teamopdrachten uit te voeren, wat dacht u van… Jaja, dat wilt u nu vast wel al weten… Wij verklappen niks! Met uw eigen team zult u Leiden moeten verkennen en de verborgen opdrachten moeten uitvoeren. Teamgeest, mentaliteit en een natuurlijke overwinningsdrang zijn hierbij zeker vereist.

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Leiden te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee LeidscheUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de mogelijkheden!

Dit uitje is inclusief:

- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen
- Eén consumptie p.p.
- Prijs voor het winnende team
- Teambuilding

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   3 uur
Gemiddelde score
8.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:8
2014-06-11: R. Aardenburg schreef over `Geheimen van Leiden ` 
Goed verzorgd uitje; Ontvangst met koffie en gebak, leuk boek met verschillende soorten interessante vragen over Leiden gecombineerd met een plattegrond om de punten te vinden. Voordeel hiervan is dat ieder team zijn eigen plan kan trekken en zijn eigen route kan plannen. Na het speurwerk terug bij de Brasserie de prijsuitreiking (op een leuke manier gebracht) met oorkonde en een fles champagne. Afgesloten met een goed verzorgd smakelijk diner (goede prijs/kwaliteit verhouding). Kortom een zeer geslaagde middag!

Geheimen van Leiden 8.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
4+8=