UitjesBureau.nl Vebon

Rondvaarten in Leiden

Leiden, de stad die naast Amsterdam en Utrecht bekent staat om haar mooie grachten en oude gebouwen. Deze grachten zijn de perfecte locatie voor een ontspannende en leerzame rondvaart. U kunt even heerlijk ontspannen terwijl u Leiden op geheel nieuwe wijze vanaf het water beleeft!

Rondvaart Leiden: bij ons in goede handen

Er worden in Leiden verschillende rondvaarten aangeboden. LeidscheUitjes helpt u graag met het vinden en boeken van een rondvaart op maat voor uw gezelschap. Combineer bijvoorbeeld een lunch, diner of stadsspel met uw rondvaart. Wij denken graag met u mee. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze medewerkers via 071 - 76 000 45.

Hieronder vindt u een greep uit de FAQ over rondvaarten Leiden.

1. Hoe lang van te voren dien ik te reserveren?
Graag minimaal 3 weken van te voren. Een last minute boeking kan ook alleen moet u er dan rekening mee houden dat er misschien geen plek meer is.

2. Is het mogelijk om als groep aan te sluiten bij een andere groep om aan het minimale aantal te komen?
Nee, helaas is dit niet mogelijk. LeidscheUitjes biedt de rondvaarten exclusief aan groepen.

3. Kunnen wij zelf een arrangement samen stellen van diverse onderdelen van jullie site?
Tuurlijk kan dat. En wij denken graag met u mee over een dag op maat.

4. Wat als het regent op de dag van ons uitje?
Het overgrote deel van de boten kan dicht bij regen. Is dit niet mogelijk, dan regelen wij een andere activiteit of andere boot.

Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Kijk dan bij de FAQ of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers op 071 - 76 000 45.

Uitjes.nl

LeidscheUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een rondvaart in een andere stad in de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Zwolle, Nijmegen, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht, de Betuwe en Breda.

Barbecue on Board!

Barbecue on Board!

Leidscheuitjes biedt een aantrekkelijk uitje op de grachten van Leiden. We stappen aan boord van een Leidse sloep om al het water van Leiden te ontdekken. Met haar 27 km aan grachten be...

Lees meer
Schuitje varen, theetje drinken!

Schuitje varen, theetje drinken!

Wist u dat de grachten van Leiden wel 27 kilometer lang zijn? U hoeft zich dus niet te vervelen, genoeg te zien tijdens dit interessante vaararrangement!

Lees meer
Rondvaart en Hou van Holland BBQ

Rondvaart en Hou van Holland BBQ

Tijdens uw rondvaart in Leiden speelt u het Hou van Holland Speldiner. U komt tijdens de vaart en dit spel niets te kort, er wordt gezorgd voor een heerlijke BBQ tijdens dit varend...

Lees meer