UitjesBureau.nl Vebon

Workshop Leiden

Leiden, met de oudste universiteit van Nederland, een echte studentenstad. Leiden beschikt over prachtige grachten, hofjes en unieke monumentale bouwwerken zoals het stadhuis, de Burcht en de Waag. U vindt in Leiden zeker de juiste locatie voor uw workshop.

Workshop Leiden: bij ons in goede handen

LeidscheUitjes heeft een groot scala aan workshops. Hierdoor kan het soms lastig zijn om de juiste workshop te kiezen. Wat vinden uw collega's, vrienden of familie leuk? De medewerkers van LeidscheUitjes staan voor u klaar om met u mee te denken en om een workshop op maat samen te stellen. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op via  071 - 76 000 45.

LeidscheUitjes heeft jarenlange ervaring met het organiseren en geven van workshops in Leiden. Wij kennen de stad door en door en door onze liefde voor deze stad zijn wij in staat om uw workshop tot een onvergetelijk uitje te maken.

Hieronder vindt u een selectie van de veelgestelde vragen over workshop Leiden

1. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Het is wenselijk om minimaal 3 weken van te voren te reserveren. Op die manier voorkomt u de teleurstelling dat geen plaats meer zou kunnen zijn.

2. Kunnen wij onze workshop ook op een feestdag laten plaatsvinden?
Ja dat kan. U kunt uw workshop in Leiden 365 dagen per jaar boeken.

3. Kunnen wij zelf onderdelen toevoegen aan onze workshop?
Uiteraard kan dat. U kunt zelf combinaties maken van onze uitjes.

4. Hoe laat start onze workshop?
Omdat de workshop exclusief voor u wordt georganiseerd mag u zelf bepalen hoe laat u start.

5. Als ik een offerte aanvraag voor een workshop Leiden, zit ik er dan meteen aan vast?
Nee, een offerte van LeidscheUitjes is altijd geheel vrijblijvend.

Voorbeelden workshop Leiden

Schilderworkshop
Creatief bezig zijn met je collega's vrienden of familie? Deze schilderworkshop heeft het allemaal. De workshop wordt begeleid door een professionele kunstenares.

Door de positieve energie en ruime manier van denken van de kunstenares zal ze u versteld doen staan van uw eigen creatieve uitspattingen. Ontdek de Vincent van Gogh in uzelf en creƫer uw eigen meesterwerk.

Recensie:
"Voor onze familiedag hebben wij de workshop schilderen gevolgd. Een deel van onze familie schildert zelf ook al dus we waren erg benieuwd of we nog wat nieuws konden leren. Maar dat was zeker het geval. We hadden van te voren aangegeven dat we al wat verder waren met schilderen en de kunstenares had de workshop daar netjes op aangepast. Leuke workshop en een mooi eindresultaat."

Cocktailworkshop
Er bestaan heel erg veel verschillende cocktails, maar iedereen heeft wel een favoriete cocktail. Maar wat zit er eigenlijk in deze favoriet? Tijdens de cocktailworkshop leren wij u hoe u uw eigen cocktail thuis  net zo lekker maakt! Onze cocktail shakers laten u de fijne kneepjes van het vak zien. De verschillende ingrediĆ«nten, geschiedenis en technieken komen aanbod. Maar al snel nodigen wij uit om zelf de schakers in de hand te nemen.

Recensie:
"Met een vrijgezellenfeest hebben wij de Cocktailworkshop in Leiden gevolgd. Met 9 meiden hebben wij leren shaken als een pro. Na elke cocktail werd het leuker ;-). Een erg leuke middag gehad en de bruid in spe kreeg ook nog een boekje mee met daarin allemaal cocktails. Erg leuk. Bedankt."

Uitjes.nl

LeidscheUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een workshop in een andere stad in de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Antwerpen, Texel, de Wadden, Maastricht, de Betuwe en Breda.

IJssculpturen maken

IJssculpturen maken

Een zeer creatief teamuitje! We verdelen jullie groep in tweetallen, waar u verder mee gaat ontwerpen. Samen kiest u een thema en ontwerpt u uitgangspunten voor uw ijssculptuur.

Lees meer
Workshop Sieraden maken van leer

Workshop Sieraden maken van leer

Tijdens deze workshop leer u hoe u zelf leer kunt bewerken. U gaat u uw eigen portemonnee, armband of sleutelhanger van leer maken!

Lees meer
Workshop Karikatuur Tekenen

Workshop Karikatuur Tekenen

U heeft ze vast wel eens gezien, die kunstenaars op grote en bekende plaatsen die binnen no time een prachtige en vooral ook lijkende karikatuur kunnen maken. Dat kunnen jullie ook wel....

Lees meer