Het gezelligste bedrijfsfeest van Leiden: Hou van Holland!

Prijs op aanvraag

Vanavond draait alles om onze vaderlandse liefde: VIVA HOLLANDIAAA! Bij binnenkomst in een gezellige feestzaal in Leiden staat de Oranjebitter natuurlijk al koel voor u klaar op een Delfts blauw onderzettertje. Verderop staat het schaaltje met hete bitterballen (inclusief de rood witte vlaggetjes) met een likje mosterd ernaast al naar u te lonken! Welkom in het Hol van de Leeuw!

Hou van Holland – bedrijfsfeest met een ferme knipoog

Wie is het beste team van uw bedrijf en wie toont zijn of haar ongekende en tot vanavond onbekende talenten?? Kies uw geschikte teamcaptain en ga voor de Gouden Loekie! Host Boudewijn Berend (BB) neemt u aan de hand mee in deze gezellige feestavond vol nieuwe en oud Hollandsche Glorie!

Op een groot projectiescherm verschijnen filmfragmenten, muziekvragen en bloopers. Gaat uw team als eerste het goede antwoord geven? En schuilt er een nieuwe Jacques Herb of Frans Bauer in uw team? Want de gouden stemmetjes mogen luidkeels meezingen met onze Nederlandse (karaoke) Toppers! We geven u daarna graag op voor een optreden bij The Voice!

Aan de inwendige mens wordt natuurlijk ook gedacht. Een oer Hollands stamppottenbuffet of misschien wel een heerlijke Indonesische tafel? Of juist een Multi Culti buffet? U mag het zeggen. De klant is bij ons altijd Koning Alexander!

Het pilsje en wijntje (of twee..) een beetje in de man?? DJ Ro draait er lustig op los. Andre Hazes, Blof, Borsato, Gebroeders Ko, Dolly Dots, Meeuwis en LUV! ze komen allemaal langs! En natuurlijk hebben we ook de nieuwste TOP 40 hits in de platenkoffer!

Dan is daar het moment van de Grote Finale; De Internationale Klompendans. Host BB heeft een geheel eigen kijk op deze dans. Ritme is niet alleen te halen door er mee te stampen maar juist ook als ritme-en dans instrument. Van basis stap tot de handschoen en van de stamper tot het drumtoestel. Het eindresultaat? Een kakofonie van dans, drums en rariteiten. Uw collega’s gaan helemaal los! Dat hebben we al vele malen mogen beleven!

Hierna gaan nog tot het einde van de avond de voetjes van de vloer en vergeet vooral niet uw favoriete Hollandse Hit aan te vragen!

Optioneel de eigen klompen met logo mee naar huis: €32,50 p.p.

Het gezelligste bedrijfsfeest in Leiden: Hou van Holland is inclusief

  • Het entertainmentpakket
  • Digitale uitnodiging op maat
  • Gratis foto-website
  • Aankleding door Styling.nl
  • Organisatiekosten
  • Eventmanager
  • 5 uur F&B uitkoop

Op ons ‘Hou van Holland’ uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto’s, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.