Request the Best! – Crazy Piano’s

Prijs vanaf € 69,50 p.p. excl. BTW

Nu ook te boeken voor uw bedrijfsfeest in Leiden! De meest interactieve en wervelende show helemaal gebaseerd op het dueling pianos concept! Geen vaste programmering, niets van het geijkte, nee dit keer hebben u en alle collega’s de regie in handen! Dus geen vaste setlijst, maar wel puur entertainment, razendsnelle vingers en opzwepende ritmes..

Spetterende Liveshow van onnavolgbare toetsenvirtuozen!

Dit feest bestaat uit een spetterende liveshow op, rond en achter de piano. Alles draait om de toetsenvirtuozen met zang en drum die on stage uw publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment. Voor iedereen wat wils.. Uw gasten schrijven op een briefje welk nummer ze willen horen en de muzikanten spelen het Van “Doe Maar” tot “Tina Turner” en van “U2” tot ”AC/DC”. Voor deze muzikale toppers is geen enkele hit een geheim. Het speelplezier druipt gewoon van het podium af! En u? U staat volop te zingen en te swingen op de muziek van deze top entertainers!

Uiteraard danst niets zo lekker als op een goed gevulde maag. Dus halverwege de avond mag een overheerlijk uitgebreid buffet natuurlijk niet ontbreken.

Dit spetterende feest staat garant voor veel interactie met alle gasten, gezelligheid en herkenbare hits. Muziek en show zoals het publiek het het liefst hoort en ziet. Request the best!

Bedrijfsfeest in Leiden: Request the Best! komt inclusief

  • Het entertainmentpakket
  • Aankleding door Styling.nl
  • Organisatiekosten
  • Eventmanager
  • 5 uur F&B uitkoop
  • Spetterende uitnodiging op maat
  • Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat
  • Aankleding door professionele styliste(n)

Prijs details:

69,50 p.p. excl. BTW (vanaf 150 pers.)
74,50 p.p. excl. BTW (van 100 tot 149 pers.)
84,50 p.p. excl. BTW (van 75 tot 99 pers.)

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit muzikale bedrijfsfeest in Leiden? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.