De Slimste Mens – Dinerspel

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Kent u ze ook? Hans de Boer, Albert Einstein, Sabine de Vries, Leonardo da Vinci, Karel van Velden en Galileo Galilei. Wat zij met elkaar gemeen hebben? Zij hebben de titel ‘De Slimste Mens’ op hun naam staan. Ja, ook Hans, Sabine en Karel hebben deze titel.. ze waren winnaars van ons spel. Aan u de uitdaging om u met hen te meten en uw foto tussen die van hen te hangen op de digitale Wall of Fame.

De Slimste Mens – Dinerspel in Leiden

Tijdens een heerlijk driegangen diner wordt er gestreden om de titel ‘De slimste mens ’ van uw groep. Misschien heeft u de koffiejuffrouw al jaren onderschat en is de directeur toch niet zo slim als dat hij denkt. Slim betekent bij deze avond kennis hebben van natuur, entertainment, Holland, geschiedenis, muziek en dat gemixed met een portie goed geluk kan zomaar betekenen dat uw foto op de Wall of Fame komt!

U wordt ontvangen door onze eigen (maar dan wel – sympathieke) Maarten van Rossum en de groep wordt in gelijke IQ spelteams ingedeeld. Hoe we dat doen? Gewoon op goed gevoel of wilt u toch net een andere indeling? Wij zijn altijd omkoopbaar bij een goed voorstel! Natuurlijk mag u zelf ook van te voren de indeling maken. Want wie niet sterk is moet wel slim zijn bij deze quiz avond.

Maar laten we zeker niet vergeten dat we deze avond ook lekker kunnen eten en een borreltje drinken. Het kan zomaar de grijze hersencellen weer tot leven brengen. Dit had ik toch nog ergens achterin mijn herinnering opgeslagen…

Belangrijk blijft natuurlijk dat u in goed teamoverleg bepaalt of u de vraag gaat beantwoorden of toch past om zo tijd te winnen. De seconden tikken volhardend en zonder enig oponthoud weg. Wat houdt u als team over aan tijd om uiteindelijk in de finale uw tegenstanders een kopje kleiner te maken en er vandoor te gaan met de eeuwige roem.

In de finale word de slimste uit elk team verkozen en zij gaan met het gewonnen aantal secondes de strijd aan om de finale te winnen. Extra prijzen zijn er te winnen voor het slimste team en de slimste mens. Met een heel mooi aandenken aan de avond gaat u huiswaarts: Ein Stein fur die Gewinner!

De Slimste Mens Dinerspel is inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Driegangendiner
  • spelmateriaal
  • zaalhuur
  • Prijsuitreiking met prijs voor slimste team en de slimste mens
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

 

Optioneel Lunchspel :

Dit leuke kennisspel in Leiden kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 56,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 59,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.