Escape City stadsspel, borrel en diner

Prijs vanaf € 68,50 p.p. excl. BTW

Speel het bekende spel ‘Escape Room’ nu als uniek stadsspel: Escape City. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. En nu dus ook geschikt voor grote groepen. Want de verschillende teams ontsnappen vandaag niet uit een gesloten kamer, maar zitten ‘opgesloten’ in de binnenstad van Leiden.

Escape met gezellige borrel en diner in Leiden

Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Alle teams ontvangen een plattegrond waarop dit staat aangegeven. Daarbuiten ligt een “No Go Area”. Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is. De speciale Smartphone Escape City App laat duidelijk weten wanneer verkeerde keuzes worden gemaakt en u de ‘No Go Area’ dreigt binnen te gaan.

Bij Escape City zijn de teams maximaal 2,5 uur ‘opgesloten’. Na 2 uur aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van opdrachten, clues, raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en goede samenwerking, krijgt iedereen de laatste algemene aanwijzing. In de laatste 30 minuten gaat het erom wie met de laatst verworven aanwijzing en de eerder verzamelde informatie de oplossing weet te ontrafelen en zich als eerste weet te melden bij de uitgang. Snelheid wordt beloond.

De winnaars worden door onze professionele entertainer(s) bekend gemaakt tijdens de welverdiende borrel. Borrelen en eten in een sfeervol café restaurant is een mooie afsluiting van een gezellige dag in Leiden. Vraag onze kenners van Leiden naar de verschillende restaurant-mogelijkheden.

Escape City Stadsspel – Borrel – Diner is inclusief

  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone en Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • 5 consumpties per persoon (bier, wijn, fris, koffie, thee)
  • Heerlijk driegangendiner
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Teambuilding en gezonde strijd.

Pers.Prijs
> 30€ 68,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 72,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.