1 Minute To Win It – Dinerspel

Prijs op aanvraag

Een dinerspel in Leiden met tijdsgebrek! Een spel aan tafel, waarbij we natuurlijk een geweldig diner serveren maar oh, oh, oh… wat moeten er bizarre, vreemde en hilarische opdrachten uitgevoerd worden deze avond! En nog erger… ook u komt aan de beurt om de punten te gaan verdienen voor uw team. Heerlijke onzin, verrassende opdrachten en vooral veel pret is wat u gaat beleven tijdens het spel Minute To Win It!

1 Minute to win it! Behendigheid en strijd met uw collega’s in Leiden

De minuten tellen veel te snel weg! Geen tijd voor serieuze gesprekken vanavond, gewoon lekkere onzin met een gezellige inslag. Een uitje waarbij vooral naar voren komt dat de directeur eigenlijk een zeer handige vent is met ballonnen en de directie secretaresse toch onverwacht veel meer kan doen met pingpong balletjes dan u ooit had gedacht.

Teamcaptain for a minute

Onder leiding van uw host Gordon Delicious ontstaat er een gezellige feestroes die eigenlijk tot ver na het laatste fluitsignaal in een gierende droom lijkt te ontwaken. De teamcaptains (aan te wijzen vanuit uw eigen team) zullen proberen u zodanig te begeleiden dat u de opdrachten tot een goed einde kunt brengen. Een eigen teamyell is dan wel het minste wat hij of zij voor u kan betekenen. Maar bidonnetjes gevuld met een heerlijk drankje, natte washandjes of een schouder waarop uitgehuild kan worden zijn natuurlijk ook zeer zeker taken van deze uitverkorene uit de groep.

Tenminste als diegene zijn of haar taak naar de zin van een ieder teamlid zodanig uitvoert dat een ieder tevreden is over de begeleiding en de inzet van de teamleden voor de verschillende onderdelen. Zo niet… dan wacht er een koude douche.

1 Minute To Win It dinerspel in Leiden! is inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Heerlijk driegangen diner
  • Prijsuitreiking met prijs voor het beste team
  • Teambuilding
  • Donatie aan goed doel naar keuze