Minute to win it stadsspel

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Een stadsspel waarbij we u Leiden op zijn meest bijzondere manier laten zien. Geen romantisch hoekje bij de Leidse grachten of historisch doorkijkje in één van de Leidse straatjes. Nee, het gaat er bij Minute to win it om dat u de juiste route door het centrum loopt en vooral de meest vreemde opdrachten binnen een minuut tot een goed einde brengt.

1 Minute to win it! Een supersnel stadsspel

Ter controle gaat er dan ook bij ieder team een speler uit een van de overige teams mee. Maar kijk uit… juist die persoon kan op elk moment roet in het eten gooien!

Teamcaptain for a minute!
De teamcaptains (aan te wijzen vanuit uw eigen team) zullen proberen u zodanig te begeleiden dat u de opdrachten tot een goed einde gaat brengen. Het componeren van een eigen teamyell is dan wel het minste wat hij of zij voor u kan betekenen. Maar bidonnetjes gevuld met een heerlijk drankje, en natte washandjes of een schouder waarop uitgehuild kan worden zijn natuurlijk ook zeer zeker taken van deze uitverkorene uit de groep.

Onder leiding van onze host Gordon Delicious ontstaat er op de eindlocatie een gezellige feestroes die tot ver na het laatste fluitsignaal doorgezet zal worden.

Het Minute to Win it Stadsspel in Leiden is inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Eén consumptie p.p.
  • Prijsuitreiking met prijs voor het beste team
  • Teambuilding

Pers.Prijs
> 50€ 27.50 p.p. excl BTW
15 - 49€ 32.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.