Ontdek de Mol – stadsspel & Walking Dinner

Prijs op aanvraag

Een dagprogramma in Leiden vol uitdaging en teambuilding. Zowel in de middag als bij het avondprogramma ontdekt u Leiden op een zeer unieke en originele manier. Speel eerst het stadsspel Ontdek de mol en je zult zien dat je bij de rondleiding met de stadsgids van restaurant naar restaurant nog steeds weinig collega’s vertrouwt.

Ontdek de Mol – spel in het centrum van Leiden

Opdrachten, uitdagingen, spellen, hersenkrakers …… Een strijd waarbij u als team, onder stress, leert samen te werken. Maar kan dit als er een valse Mol in uw team aanwezig is? De Mollen weten exact welke opdrachten u gaat uitvoeren en hoe ze deze kunnen saboteren. Stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht maar vooral mensenkennis is wat u nu nodig heeft in dit geweldige teamspel.  De Mol loert iedere minuut mee. Ontmaskert uw team de Mol? En hoe heerlijk en misschien niet helemaal eerlijk…de Mol weet al dagenlang dat hij/zij deze rol gaat vervullen. En heeft zich helemaal kunnen instellen op uw onzekerheid en argwaan.

U gaat een onzekere toekomst tegemoet met uw team. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren? Heel veel succes! Ook namens de Mol…..

Walking Dinner – eten in drie verschillende restaurants

Na dit fantastische stadsspel is het tijd om te genieten van Leiden en zijn restaurants. Wat is nu een betere combinatie dan genieten van de stad en genieten van lekker eten? Onze Walking Dinner biedt u deze mogelijkheid. Nu heeft u de kans om op unieke wijze de cultuur van de binnenstad van Leiden en sfeervolle restaurantjes te leren kennen en tevens te genieten van een heerlijk drie gangen diner.

U wordt ontvangen op een mooie plek ergens in Leiden. Onze Leidse stadsgids vertelt u alles over de bijzondere gebieden en monumenten die Leiden rijk is. Voor het voorgerecht doen we een eerste restaurant aan waar uw groep geniet van verrukkelijk eten en drinken. Niet te lang blijven tafelen, want de stadsgids wil u nog veel meer vertellen over de rijke historie van de stad en de leuke weetjes.

Tot u weer bij een volgend restaurant arriveert en kunt gaan genieten van het hoofdgerecht. Even wat langer zitten en nagenieten. Na weer een korte wandeling eindigt u in restaurant drie om te genieten van een heerlijk dessert.

Kortom, boek nu een bourgondisch arrangement in combinatie met een stadswandeling in de avondschemering van Leiden!

Dit arrangement in Leiden is inclusief

  • Driegangendiner in drie verschillende restaurants
  • Professionele begeleiding
  • Entertainer / spelleider Ontdek de Mol!
  • Spelmaterialen
  • Eén consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg
  • Teambuilding en gezonde strijd.