Pubquiz Leiden

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Speel de leukste pubquiz van Leiden met collega’s! Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer. De vragen die langskomen variëren erg. Zo kunt u antwoord moeten geven op de vraag welke kleur de halsband van Pluto is, maar het zou ook zomaar kunnen dat u de opstelling van het Nederlands elftal moet opnoemen in de WK finale tegen Spanje. Alles is mogelijk tijdens de Pubquiz in Leiden! Aan u de taak op tijd het juiste feitje te vinden in uw hersenen.

De leukste pubquiz van Leiden.

Een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

Wij zorgen ervoor dat de vragen aansluiten bij het deelnemersveld, en desgewenst kan er een Pubquiz op maat gemaakt worden, met bijvoorbeeld een speciale vragenronde over een bepaalde stad of bedrijfstak. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!

Uiteraard wordt voor alle benodigdheden zoals antwoordbladen, pennen en prijzen gezorgd.

Pubquiz in Leiden is inclusief

  • Presentator
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Eén consumptie per persoon

Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.