Rondvaart met cursus plat Leids leren praten

Prijs op aanvraag

Waar staat de stad Leiden nu vooral om bekend? Om het vele water natuurlijk! Nergens in Nederland is een stad, waar je zo lekker sloepje kunt varen en tegelijkertijd kunt genieten van de prachtige omgeving. Vinden wij! Hier kunnen jullie ook van genieten tijdens de rondvaart en cursus door Leiden.

Plat Leids – hilarische dialect workshop – Leer Leids praten.

Leiden staat natuurlijk ook bekend om Rembrandt en Jan Steen, maar weet u ook hoe deze Leidenaren spreken? Vaar mee op zoek naar het ontstaan van het Leids dialect. Lees mee van het Leids leesplankje en neem Leidse woorden in je op waar je nog nooit van gehoord hebt! Stap aan boord van onze boot en geniet van een cursus plat Leids voor beginners. Gedurende 2 uur wordt u meegenomen in de zangerige toon en de rollende ‘r’ waar het Leidse dialect zo bekend om is.

U krijgt les met het ‘Leidse leesplankje’ en hoort mooie Leidse verhalen en leuke anekdotes. Waarom Leiden de sleutelstad is en waarom in de stad een kokosmakroon niet alleen een koek is. Natuurlijk barst de competitie pas echt los in de spannende slotfase van onze cursus plat Leids. In de finale praat u zelf ‘Leids’ en zijn er voor de winnaar(s) leuke prijzen te verdienen! 

Rondvaart met cursus plat Leids is inclusief

  • Rondvaart gedurende twee uur
  • Cursus Plat Leids van 60 minuten
  • Schipper
  • Professionele cursusleider

Optioneel

Hapjes en drankjes