Typisch Leiden: wat is er allemaal te doen, te zien en te beleven!

Leiden heeft fantastische musea en monumenten. Meesterwerken van Rembrandt en Lievens, schatten uit Japan, alles over het Leids Ontzet: allemaal te ontdekken in de Leidse musea. Van hofjes tot molens en van kerken tot stadspoorten. Eigenlijk is de hele binnenstad van Leiden één cultureel en monumentaal centrum. Stel samen met onze Leidse kenners uw typisch Leiden arrangement samen, want er is nog zoveel meer. Bel: 071 – 76 000 45

Win! Voor de Voedselbank!

Een uitje met het bedrijf is erg leuk. Het is goed voor de teambuilding, leuk om elkaar eens anders te leren kennen en vooral erg gezellig! En zo hoort het ook! Maar wat nou als je dit zou kunnen combineren…

Geheimen van Leiden

Kris Kras door de stad liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen. Wat is hier gebeurd in WOII en die kleine kerk in de verte, welke is dat?

Stadsrondleiding & Escape Dinner

Bereidt u voor op een origineel stadsarrangement met uw collega's waarbij u de stad ervaart zoals u dat nog nooit heeft gedaan, met uw collega's. Geniet van een heerlijk diner en ga de strijd aan met uw collega's. Is uw…

Walking Dinner Leiden

Geniet van een heerlijk driegangendiner in drie verschillende restaurants. Tussen de gangen door leert u de mooiste plekjes van Leiden kennen!

Monopoly Streets Dinerspel

Een dinerspel in drie verschillende restaurants. Lekker eten en tussen de gerechten door de straten van Leiden proberen te veroveren. Monopoly, wie kent dit geweldige bordspel niet?

De Borrelboot in Leiden

Een ideale rondvaart maakt u met de borrelboot in Leiden! Gezellig borrelen en genieten tijdens uw vrijgezellenuitje van al het moois in het historische centrum van Leiden!

Rondvaart door Leiden

Leiden is een stad die uitermate geschikt is voor een heerlijk middagje op het water. Een heerlijk briesje door je haren, de zon op je bol.. Genieten! Met de Rondvaart door Leiden ziet u van alles en is het heerlijk…

FietsFeest in Leiden

De leukste puzzeltour op de fiets! Kris kras door de stad vindt u de antwoorden op de ludieke, historische, educatieve en onverwachte vragen. Weet u het juiste fietspad te vinden? Onze plattegrond geeft u het juiste richtingsgevoel.

Moordspel in Leiden – Zaak van Baantjer

De moord op de prostituee Candy brengt een schok teweeg in de stad. De politie doet uitgebreid onderzoek en het is aan u en uw groep vrienden/collega's om hen te helpen.

Cycling Dinner

Met de wind in de rug uitblazen van het voorgerecht en onderweg een groot verlangen naar het hoofdgerecht. En ondertussen alle tijd om gezellig weer even bij te praten met uw collega’s! Lees hier alles over het Cycling Dinner!