Originele rondvaarten in en rondom Leiden.

In en rondom Leiden kunt u heerlijk varen. Leiden is van oudsher een echte waterstad en heeft in totaal maar liefst 28 kilometer aan grachten en singels. Zomer en winter varen we u en uw eigen gezelschap langs verrassende plekken, indien nodig overdekt en verwarmd. Zelf varen kan natuurlijk ook in de elektrische sloepen. Bekijk onze vaararrangementen op het water en vraag naar alle mogelijkheden op maat!
Bel: 071 – 76 000 45

De Borrelboot in Leiden

Een ideale rondvaart maakt u met de borrelboot in Leiden! Gezellig borrelen en genieten tijdens uw vrijgezellenuitje van al het moois in het historische centrum van Leiden!

Rondvaart door Leiden

Leiden is een stad die uitermate geschikt is voor een heerlijk middagje op het water. Een heerlijk briesje door je haren, de zon op je bol.. Genieten! Met de Rondvaart door Leiden ziet u van alles en is het heerlijk…

Borrelboot & Moorddiner

U stapt rond borreltijd op onze gezellige borrelboot waar u heerlijk kunt genieten van Leiden vanaf het water. Daarna probeert u tijdens het spannende Moorddiner de dader te ontmaskeren.

Rondvaart met cursus plat Leids leren praten

Een Rondvaart met een cursus plat Leids.. Het is nu mogelijk. Leidscheuitjes.nl heeft twee leuke arrangementen samengevoegd tot één toparrangement. Kijk hier verder voor dit typisch Leidsche uitje!

Rondvaart met Proeverij

Ook wel eens gedacht aan een vaartochtje met wat hapjes en drankjes aan boord met vrienden en collega’s ? Wij organiseren dat graag voor u en u hoeft verder nergens meer voor te zorgen!